ContractStack voor HR

Jij richt je op je collega’s, wij op je contracten

ContractStack helpt je om je contracten beter te managen. Hiermee behoud jij het overzicht en houd je meer tijd over om te focussen op je medewerkers.

Het HR contractenproces versimpeld

ContractStack maakt het mogelijk om je contracten van A tot Z digitaal te beheren. Waar je ook bent, jij behoudt het overzicht

Selecteer een contract om te beginnen

Het begint met het kiezen van een contract template.

Heb je een nieuwe medewerker aangetrokken die een arbeidsoverenkomst moet tekenen? Of juist een externe consultant? Wil je bonus toekenning aan je medewerker sturen?

Op ons platform staan honderden gratis contracten, waar je direct mee kunt beginnen. Uiteraard kun je ook je eigen overeenkomsten uploaden.

 

AutoTag: automatiseer je contracten

AutoTag
Met onze AutoTag technologie maken wij contracten slim. Door middel van het selecteren van teksten, kun je onderdelen van je contract taggen. Hiermee worden ze makkelijker doorzoekbaar en kun je acties koppelen aan je contracten.

Acties
Wil je twee maanden voordat een contract afloopt een mailtje ontvangen? Dankzij Acties blijf je in controle.

Laat je (nieuwe) medewerker zelf zijn/haar gegevens invoeren

Je kunt nieuwe medewerkers ook vragen zelf hun persoonsgegevens in te laten vullen. Zij krijgen dan alleen de mogelijkheid om voor-gedefinieerde velden in te voeren (hun naam, adres, etc), maar niets meer. Ook kunnen ze een kopie van hun paspoort uploaden. Dit gebeurt beveiligd en volledig geëncrypt.

Comments
Mochten de (nieuwe) medewerkers vragen hebben, dan kunnen ze dat direct laten weten door middel van een comment.

Alle contracten in één overzicht

Afspraken tussen medewerkers kunnen verschillen. Het is van belang duidelijk te hebben wat er is afgesproken. In ons dashboard kun je alle afspraken eenvoudig terug vinden en filteren.

Koppelingen met je favoriete HR pakketten

Wij ondersteunen verschillende HRM pakketten. Neem contact op als jouw pakket hier nog niet bij staat.

Power your team with ContractStack

     

    Arrow-up